П.С. глушник в місці де він ближче всього до рейки був обмотаний і азбестом і як зараз термо бинтом.
Рульова рейка FORESTER III 2008 HELP!!!!
-
kudlay
- Новичок

- My car: forester 2.0
- Меня зовут: kudlay
- Card Number: 0
Рульова рейка FORESTER III 2008 HELP!!!!
після 60 тис. вдалого володіння субару пришла біда....
і це як виявилось не ТО на 100 тис. електро рульова рейка, на даний момент вже 4-й раз її ремонтують і знову невдало. стук пропав но при їзді (я так розумію нагрівається) починаться скрип, кермо стає крутися значно тугіше пару тисяч в такому режимі і знову стук.... поможіть що робить, хто знає де і як можна її зробить???? чи це вже не реально і нада брать нову реку???
П.С. глушник в місці де він ближче всього до рейки був обмотаний і азбестом і як зараз термо бинтом.
- Pawkez
- Совет Клуба

- My car: Forester 2006 SG 2.0 AT
- Меня зовут: Павел
- Card Number: 279
Re: Рульова рейка FORESTER III 2008 HELP!!!!
Обычно "тугость" от того, что на сто затянули сухарь сильно (ремонт типа). Он за пару тысяч срабатывается и снова появляется стук.kudlay писав:після 60 тис. вдалого володіння субару пришла біда....і це як виявилось не ТО на 100 тис. електро рульова рейка, на даний момент вже 4-й раз її ремонтують і знову невдало. стук пропав но при їзді (я так розумію нагрівається) починаться скрип, кермо стає крутися значно тугіше пару тисяч в такому режимі і знову стук.... поможіть що робить, хто знає де і як можна її зробить???? чи це вже не реально і нада брать нову реку???
Решение проблемы - замена втулочки на такую же из капролона ( в нете много рассказов на эту тему)
Так же там есть уплотнительные колечки резиновые, их меняют на более толстые.
Скрип может появляться и не из-за перегрева, да и с чего ей перегреваться, только если втулку поставили слишком узкую поставили. Да и то как-то маловероятно.
-
kudlay
- Новичок

Pawkez писав:Обычно "тугость" от того, что на сто затянули сухарь сильно (ремонт типа). Он за пару тысяч срабатывается и снова появляется стук.kudlay писав:після 60 тис. вдалого володіння субару пришла біда....і це як виявилось не ТО на 100 тис. електро рульова рейка, на даний момент вже 4-й раз її ремонтують і знову невдало. стук пропав но при їзді (я так розумію нагрівається) починаться скрип, кермо стає крутися значно тугіше пару тисяч в такому режимі і знову стук.... поможіть що робить, хто знає де і як можна її зробить???? чи це вже не реально і нада брать нову реку???
Решение проблемы - замена втулочки на такую же из капролона ( в нете много рассказов на эту тему)
Так же там есть уплотнительные колечки резиновые, их меняют на более толстые.
Скрип может появляться и не из-за перегрева, да и с чего ей перегреваться, только если втулку поставили слишком узкую поставили. Да и то как-то маловероятно.
ДЕ і хто може зробить це нормаль? вже третя чи теверта кантора робить ремонт рейки, і кажуть що саме точать нову втулку.. я просто ридаю терплю з останніх сил.... чесно замалим не продаю. а гріє її глушитєль він якраз під рейкою, я так думаю
- Pawkez
- Совет Клуба

у Вас в подписи нет "откуда"... Допишите и народ Вам подскажет.kudlay писав: ДЕ і хто може зробить це нормаль? вже третя чи теверта кантора робить ремонт рейки, і кажуть що саме точать нову втулку.. я просто ридаю терплю з останніх сил.... чесно замалим не продаю. а гріє її глушитєль він якраз під рейкою, я так думаю
Чек после ям не выскакивает? Рулевка после ям работает норм?
-
kudlay
- Новичок

Pawkez писав:у Вас в подписи нет "откуда"... Допишите и народ Вам подскажет.kudlay писав: ДЕ і хто може зробить це нормаль? вже третя чи теверта кантора робить ремонт рейки, і кажуть що саме точать нову втулку.. я просто ридаю терплю з останніх сил.... чесно замалим не продаю. а гріє її глушитєль він якраз під рейкою, я так думаю
територіально я в Києві.
Чек не вискакує ні на ямах ні на поліцейських. Руль так легкий(при початку руху), а тугішим стає після того як постою в пробці чи проїду 15 - 20 км, причом тугішим стає по наростающій аж до скрипу.
- cherik
- Участник

- My car: forester 2.5XT
- Меня зовут: Юра
- Контактна інформація:
У кого ремонтували?kudlay писав:Pawkez писав:у Вас в подписи нет "откуда"... Допишите и народ Вам подскажет.kudlay писав: ДЕ і хто може зробить це нормаль? вже третя чи теверта кантора робить ремонт рейки, і кажуть що саме точать нову втулку.. я просто ридаю терплю з останніх сил.... чесно замалим не продаю. а гріє її глушитєль він якраз під рейкою, я так думаю
територіально я в Києві.
Чек не вискакує ні на ямах ні на поліцейських. Руль так легкий(при початку руху), а тугішим стає після того як постою в пробці чи проїду 15 - 20 км, причом тугішим стає по наростающій аж до скрипу.
-
Кузьменко
- Новичок

- My car: forester 2.5Т
http://www.pst.ua Делал тут ни на одной машине. Вопросов к работе не было. Уехал к ним по тихой рекомендации официалов, это их субчики, о которых они молчат.
- speed-rs
- Советчик

- My car: Subaru Impreza WRX Red Beast
- Меня зовут: speed-rs
- Card Number: 103
- Контактна інформація:
ПТС, вул. Усенко, 8 звернися до них.... нарікань поки наче не було...
http://www.drive2.ru/r/subaru/1242319/
https://www.facebook.com/wrt13
Chayka-ring 2014 (шпилька): 1:31.7 Forester
Chayka-ring 2014 (мото): 1:27.0 Forester
Chayka-ring 2014 (шпилька): 1:26.65 Impreza WRX
Feo-ring 2016 : 29.88 Impreza WRX
https://www.facebook.com/wrt13
Chayka-ring 2014 (шпилька): 1:31.7 Forester
Chayka-ring 2014 (мото): 1:27.0 Forester
Chayka-ring 2014 (шпилька): 1:26.65 Impreza WRX
Feo-ring 2016 : 29.88 Impreza WRX
-
kudlay
- Новичок

ремонтую щас в "мастер сервис"
мою рейку вроді як замінили по причині несправності якогось датчика, типу він перегрівається і дає неправильні сигнали, от руль і почина крутиться тугіше.
на їхній рейці вискакує чек "steering" руль крутись як в жигуля. машина в в четверте у них.... обідно. але парні не відмовляються колупають.... я вже дуже розстроївся, невже!!! це такий косяк що його не відремонтувати!!!
спс за поради позвоню узнаю
но дуже вже склоняюсь до покупки рейки на розборці
на їхній рейці вискакує чек "steering" руль крутись як в жигуля. машина в в четверте у них.... обідно. але парні не відмовляються колупають.... я вже дуже розстроївся, невже!!! це такий косяк що його не відремонтувати!!!
спс за поради позвоню узнаю
но дуже вже склоняюсь до покупки рейки на розборці
- Pawkez
- Совет Клуба

Это болячка, решается заменой этого датчика от аута по-моему. В гугле есть инфа на эту тему.kudlay писав:ремонтую щас в "мастер сервис"
мою рейку вроді як замінили по причині несправності якогось датчика, типу він перегрівається і дає неправильні сигнали, от руль і почина крутиться тугіше.
Опять таки, обычно по этому датчику и вылазит чек. Пусть доколупают уже, там понятно будет.kudlay писав: на їхній рейці вискакує чек "steering" руль крутись як в жигуля. машина в в четверте у них.... обідно. але парні не відмовляються колупають.... я вже дуже розстроївся, невже!!! це такий косяк що його не відремонтувати!!!