Рав +1. Ставь ГБО, езди, заправляй/задувай, меняй масло и колеса качай. И никаких тебе тонкостей знать не нужно о Субарях.Pawkez писав:Все форестеры до SJ так и делают. У этого с экономичностью получше.Weber писав:Написав мені знайомий, що Форестер пє бензу слон воду - до 15 у місті і гарантованих 9,5 на трасі. Твердить, що це середні витрати, а не газовані.
Но если у вас будет поездка 3 км в день по пробкам то 15 не предел, на любом авто в принципе.
Более того, ни одна полноприводная машина сравнимая по проходимости с форестер ом меньше есть не будет.
Купите рав, вкорячьте газ, живите счастливо. Не нужен вам субару, при его покупке такое количество колебаний говорит о том, что это не ваша машина.
Я тут, бо тестував нині Subaru Forester 2.5i-L
- Miar
- Понимающий

- My car: Adidas/Nike/Louboutin
- Меня зовут: Гриша
- Card Number: 0
Re: Я тут, бо тестував нині Subaru Forester 2.5i-L
- Weber
- Новичок

- My car: nissan tiida
- Меня зовут: Jerzy
Той самий знайомий розказував, що його друг - власник Субару, щоб не вилетіти в трубу, знімав якийсь запобіжник, щоб не було постійного повного приводу в гарні літні дні. Вставляв назад той запобіжник, як приходила потреба на повний привід. Хоч не бідний ніби чоловік. Тепер хоче продати того Субару (5 років, 65 тис. км), а взамін купити нове Субару Трібацу чи як його так.
Кам'яний вік закінчився не тому, що закінчилось каміння.
-
Oleg B
- Совет Клуба

- My car: Forester 07 2.5T,6MT FSTI,APS FMIC,APS DR-55,Kelford 272
- Меня зовут: Олег
- Card Number: 55
- Контактна інформація:
Вкратце ответ тут:Weber писав:Той самий знайомий розказував, що його друг - власник Субару, щоб не вилетіти в трубу, знімав якийсь запобіжник, щоб не було постійного повного приводу в гарні літні дні. Вставляв назад той запобіжник, як приходила потреба на повний привід. Хоч не бідний ніби чоловік. Тепер хоче продати того Субару (5 років, 65 тис. км), а взамін купити нове Субару Трібацу чи як його так.
Miar писав:Рав +1. Ставь ГБО, езди, заправляй/задувай, меняй масло и колеса качай. И никаких тебе тонкостей знать не нужно о Субарях.
- Weber
- Новичок

Цікаво чи то написав щасливий власник чи працівник салону Субару. А може працівник спеціальної маркетингової фірмочки з розкрутки товарів?культовая и мужская машина, неубиваемый вариатор, бездорожье+, рулится+, самый большой дорожный просвет- самый низкий центр тяжести, вступаешь в клуб владельцев (запчасти для друзей, пару слетов участников, при прозрачной истории эксплуатации на форуме клуба через три года машину оторвут с руками)
- штрафы за превышение скорости, невозможность в дальнейшем пересесть на авто ширпотребных (см выше) марок, желание забраться на машине куда раньше не забирался
- Miar
- Понимающий

Ну, мы вас предупреждали.Weber писав:Цікаво чи то написав щасливий власник чи працівник салону Субару. А може працівник спеціальної маркетингової фірмочки з розкрутки товарів?культовая и мужская машина, неубиваемый вариатор, бездорожье+, рулится+, самый большой дорожный просвет- самый низкий центр тяжести, вступаешь в клуб владельцев (запчасти для друзей, пару слетов участников, при прозрачной истории эксплуатации на форуме клуба через три года машину оторвут с руками)
- штрафы за превышение скорости, невозможность в дальнейшем пересесть на авто ширпотребных (см выше) марок, желание забраться на машине куда раньше не забирался
-
African
- Новичок

- My car: Geely CK 2008 -Geely SL 2012-Subaru Forester 2.5СВ 2015
- Меня зовут: Сергій
- Контактна інформація:
Идет тонкий троллинг форумчан
....Как все знакомо по Geelyклубу.
Не знаю. у кого какие трудности при заказе комплектаций озвученные ранее,...я внес предоплату..машинку жду в декабре, если не будет глобальных изменений...
Не знаю. у кого какие трудности при заказе комплектаций озвученные ранее,...я внес предоплату..машинку жду в декабре, если не будет глобальных изменений...
- Weber
- Новичок

Так єст. Я ще не власник, але вже трохи субаріст. Єдине розмірковую при моїй структурі поїздок (20 тис. км у рік):Miar писав: Ну, мы вас предупреждали.
70% ідеальна траса Львів-Кельце. З
20% у Львові та Кельцах.
10% у Карпати і там (серпень).
Чи не цікавішим був би Аутбек. Тим більше обіцяють на початку грудня за 35.
- Weber
- Новичок

Село неначе погоріло... Вже ніхто не дає рекомендацій... 
- Miar
- Понимающий

Та всі вже заї**лися.Weber писав:Село неначе погоріло... Вже ніхто не дає рекомендацій...
- Weber
- Новичок

А пагаваріть?Miar писав:Та всі вже заї**лися.Weber писав:Село неначе погоріло... Вже ніхто не дає рекомендацій...
Це ж коли розстаєшся з двохрічним результатом трудів праведних потрібно детально проміркувати питання. І думати трохи наперед, а не жити лише нинішніми емоціями.