йду офіціалам здаватись
- MICHAEL
- Деактивирован
- My car: forester 2.0X
- Меня зовут: Михаил
- Card Number: 38
Re: йду офіціалам здаватись
Так я про то же и пишу!
Новый форь уже не диковинка,и вряд-ли они просто так катались...
Проверь хорошо целостность(хотя и уже поздно)
У меня как раз так и вышло-поцарапали при перегоне...
А тонировать и все остальное действительно можно где угодно)
Новый форь уже не диковинка,и вряд-ли они просто так катались...
Проверь хорошо целостность(хотя и уже поздно)
У меня как раз так и вышло-поцарапали при перегоне...
А тонировать и все остальное действительно можно где угодно)
Любой отдых,билеты(авиа,ж/д),визы,яхты,виллы,обучение,карточки TravelSim(он-лайн пополнение)......
- maksmm
- Понимающий

- My car: 2.0X(MY09)
- Меня зовут: макс
- Card Number: 0
ну це до речі я більш-менш зробив ще там - вроді нічого не видно. просто на то-0 я бачив як менеджер по стоянці мілімітражом вишиває і стрьомно стало. тому і тоді і тепер поверхнево оглянув. завтра огляну ще раз - вже акуратніше, хоч дійсно пізно.MICHAEL писав: Проверь хорошо целостность(хотя и уже поздно)
а з іншого боку - акту про виконання то-10 і "претензій нема" я ще не підписав
- maksmm
- Понимающий

прокатався я після встановлення нового захисту по полях, містах і трасах, в дощ і в болото і в пилюку - вже 1500 км. (от такий я льотчик3. захист двигуна. чесно кажучи протирічиві враження. залізо нормальне, плоске з ребрами жорсткості, з якимось захисним покртиттям. сіло на місце як влите. але закриває тільки приблизно середину двигуна. зокрема кожухи колектора збоку явно стирчать. а от та пласмаса оригінальна - по боках і спереду була дута і повністю закривала двигун зі всіх сторін. тобто під час дощу болото і вода тепер в моторний відсік буде точно попадати.
а от з пилюкою - шото мені виглядає що її суттєво більше почало в мотор задувати. і ще одне - під час їзди коли включений вентилятор і виключена рециркуляція - на запиленій дорозі стійке враження що в салон затягує мікропил якийсь - типу "запах пилюки". раніше такого не було. хоча пасажири кажуть що глюки в мене.
- alt
- Новичок

- My car: forester 2.5 XS
- Меня зовут: Юра
Так як вже три дня підряд робочий день закінчується або починається поїздкою на новоконстянтинівську - ділюся враженнями.
В пятницю нарешті пригнали машинку з вишневого - пощупав
В синьому кольорі виглядає супер, хоча була дуже брудна. Шкіра в салоні краща ніж я думав після прочитання відгуків, хоча сильно її не пощупав так як салон майже весь був в целофані. Люк - просто бомба
, шкода що нема режиму провітрювання (коли він просто припіднімається а не виїжджає). Зразу замовив тонування задніх вікон і скла 20-ю, бо без нього трохи нагадує акваріум
Плівку клеють Johnson але саму стандартну (не металізовану).
Вчора подивився на результати тонування - виглядає класно, навіть не сильно замітно що переднє не тоноване.
Ще пропонували мені стати членом їхнього субару-клубу за 600 грн.: хтось в курсі що то таке і чи варто туда вступати?
І найцікавіше: вчора вони знизили всі ціни, моя машинка подешевшала на 7000 грн. Домовився з ними, що повернуть переплату
Як альтернатива, на цю суму можна було в них набрати додаткового обладнання, але в мене більше ніж на 4000 навіть включаючи карточку субару-клубу нарахувати не вийшло
А взагалі, не можу не втриматися шоб їх не похвалити - відношення до клієнта мене порадувало, побачим що буде коли стикнуся з сервісом
В пятницю нарешті пригнали машинку з вишневого - пощупав
Вчора подивився на результати тонування - виглядає класно, навіть не сильно замітно що переднє не тоноване.
Ще пропонували мені стати членом їхнього субару-клубу за 600 грн.: хтось в курсі що то таке і чи варто туда вступати?
І найцікавіше: вчора вони знизили всі ціни, моя машинка подешевшала на 7000 грн. Домовився з ними, що повернуть переплату
А взагалі, не можу не втриматися шоб їх не похвалити - відношення до клієнта мене порадувало, побачим що буде коли стикнуся з сервісом
- MICHAEL
- Деактивирован
Так нагреби на 4000,а 3000 оставь на этот самый сервис)))
А та карточка тебе не нужна))
Любой отдых,билеты(авиа,ж/д),визы,яхты,виллы,обучение,карточки TravelSim(он-лайн пополнение)......
- alt
- Новичок

смисл нагрібати, якшо вони мені 7 К завтра на рахунок назад перерахують. А потім вже вирішу шо за них нагрібатиMICHAEL писав:Так нагреби на 4000,а 3000 оставь на этот самый сервис)))
- MICHAEL
- Деактивирован
Так тогда вообще нет проблем)))
Просто у брата на Хонде был подобный прикол(что-бы не ждать,заплатил наликом за з/ч)
Быстро починили,а когда страховики перечислили деньги,отказались отдавать-Работой отдадим))))
Так и выгребал потом ТО)))Ты так написал,что я подумал нечто похожее))
А так ждать пришлось бы очень долго(где-то 3-4 ТО)-так я и советовал отжимать тем,что есть))
Просто у брата на Хонде был подобный прикол(что-бы не ждать,заплатил наликом за з/ч)
Быстро починили,а когда страховики перечислили деньги,отказались отдавать-Работой отдадим))))
А так ждать пришлось бы очень долго(где-то 3-4 ТО)-так я и советовал отжимать тем,что есть))
- alt
- Новичок

В субару навпаки роботу врахувати не можуть. Вони мені ці 4 тисячі дод. обалднання без врахування вартості установки рахували.MICHAEL писав:Так тогда вообще нет проблем)))
А так как ждать пришлось бы очень долго(где-то 3-4 ТО)...)))
- maksmm
- Понимающий

а мені сьогодні передзвонили і сказали що я їм ще 200 уе винен (памятаєте писав про поломатий в них комп).
сиджу читаю пейджер багато думаю...
сиджу читаю пейджер багато думаю...
- (Tatka)
- Участник

- My car: forester 2.0X 2006
- Меня зовут: Татьяна
- Card Number: 255
- Контактна інформація:
Народ,вы меня пугаете! Скоро 60т.-это ,что же, ТО самой проводить!?! Чтобы не катались, не поцарапали, не поменяли ,что не надо. Я и так на ТО-50,чуть не под машиной сидела!!! 
Если Вы хотите иметь то, что никогда не имели, - начните делать то, что никогда не делали. Ричард Бах