Хочу поділитися першими враженнями по шинах Continental ContiCrossContact UHP 215/65 R16 98H made in France (пробіг наразі ~1000км).Вибирав шини довго, розмір хотів однозначно 215/65/16 з нашими дорогами чим вище тим краще (кліренс збільшився десь до 1,5 см).Вибирав із: continental contipremiumcontact 2 (сугубо асфальтна, не знайшов цікавої ціни), MICHELIN Latitude Diamaris (має непогані х-ки, пишуть що слабі борта),Toyo proxes cf1 (дуже сподобалась у ціні до 1200грн але на момент покупки не знайшов, а за вищу ціну вже нецікаві) і Continental ContiCrossContact UHP (розроблені спеціально для паркетників і мають найбільш збалансовані х-ки + знайшов за цікаву ціну).
Більш детальніше (суб'єктивно моє враження):
+ це розмір для Львівських доріг саме те і на пузотьорки починаєш зверху дивитися
+ це тормоза, забув як працює ABS, машина зупиняється значно швидше
+ багато читав відзивів (як правило російські), що ці шини мають слабу боковину, дійшов висновку що це стосується шин Continental ContiCrossContact UHP
Е еко, які ставилися штатно на паркетники для російського ринку. В захист боковин скажу, що налетів заднім колесом при повороті на бордюр так що машинку навіть трошки вбік відкинуло, думаю все піпець (нові шини і 300км непроїхав). Поїхав дальше, на перехресті нехотів ставати. Доїхав додому дивлюся в гаражі а навіть сліда нема
+ керування в дощову погоду, таке враження що машинка рулиться ще краще ніж в суху, ну і тормоза це мабуть найсильніше їх сторона
+ раз навіть зїхав з дороги на обочину, а виявилось, що там проводились земельні роботи і машина почала просідати у ту глину - газу... з бризками землі і поїхав як небувало...машину правда на мийку..Головне форестер не впав в грязь лицем:))))
+ шум для мене його нема (слух не музикальний)
+ тепер кілометраж показує правильний, на 215/60/16 коли їхав 100 км по GPS показував 96км.
+-комфорт при повільному проїзді перешкод, вибоїн, ям їх невідчутно, лиш швидкість збільшити передається все на 5 точку. Думав будуть м'якші і комфортніші виявилося твердіші. Штатна Yokohama geolandar g035 м'якша. Думаю побавитися тиском в колесах зараз 2,1.
- це їзда вздовж трамвайній колії, таке враження що хоче викинути тебе із напрямку (переїзди колії все гуд)
При шиномонтажі, грузики використовувалися від 15 до 25г на одне колесо - вважаю хорошим показником.
P.S. покупкою задоволений