Минусы Subaru Forester 2009
-
СКВ
- Участник

- My car: 2008 SH5 2.0 5МT
- Меня зовут: Сергей
- Card Number: 0
Re: Минусы Subaru Forester 2009
На 1800 пробега нью Форь "порадовал" ритмичным скрипом водительского кресла в такт покачиванию машины при движении по трассе
Музыку слушать не хотелось, особенно, учитывая "звук" той музыки
Два часа такого скрипа прилично портят нервы, да и отвлекают внимание от ночной дороги 
- Скажите, а нет другой рифмы к слову "выборы"? - Нет!
-
иван
- Новичок

- My car: forester 2.0X 09г
мне уже не охота фору ругать после обесшумки и установки хорошей музыки только ездить и радоваться
- maksmm
- Понимающий

- My car: 2.0X(MY09)
- Меня зовут: макс
що я можу сказати поганого після 2000 км?
що я можу сказати поганого після 2000 км?
- були трабли з динамікою - вилічились після ТО-0 (зняли обкаточну блокіровку). "кстаті о птічках" - я нарешті почув як звучить опозитник (субар в мене до того не було).
- відсутність штатної сигналки напрягає.
- тарахтить на бруківці самовідкриваючася ніша для окулярів зверху по центру. полічилось не одною салфеткою всередину.
- коли жінка виходить з машини то чогось її ремінь після відкату - криво лягає і тарахтить замком поки не поправиш
- вам смішно а я вже до офіціалів хотів їхати дверцята розбирати
поки не додивився що тарахтить.
- кондиціонер працює як паровоз (якщо слухати на вулиці) - перший раз я бігом ломився в машину глушити після "клац!!!-пшшшшшш" стоячи при заведеній машині рядом і чешучи язиком з подружкою. а в салоні кондиціонера не почуєш навіть як би хотів - тільки по лампочках.
- тормоза після стоянки наніч працюють дивно - таке враження що не гальмують з першого разу - аж памперс грає. раз загальмуєш - все ок потім. поки що списую на систему яка описана в книжці (адаптація до "жіночих ніжок" - типу слабо тиснеш а все одно гальмує).
- ксенон дивний - включаєш - світить шо дурне. а проїдеш трохи і ніби вже й нема того ксенона. поки що списую на автоматичне регулювання (бо поки стою ворота відкривати - воно на ближньому як на дальному починає світити).
- передачі на МКПП... ну ніяк не можу позбутись шарпання машини на 1-2-3... поки що списую на "ще не звик".
- переключатель поворотів. з одного боку має 2 положення. не дожав - блимає поки тримаєш. дожав - включилось на постійно. тільки ж як воно при включенні на постійно жорстко клацає в пальцях... і автоматично виключається після поворотів 40 град+, при менших треба вручну.
- сидіння так і не відрегулював - година їзди і нога терпне - видно таки сідушка під дупою закоротка. але по місту супер - високо сиджу всіх бачу.
- заднє скло закидуєтьсмя пилюкою і болотом моментально. а щітка задня очищає манюнький сектор.
- розсувна шторка багажника ніяка. зараз в мене виконує функцію "зручно до неї гачки сітки чіпляти"
- розхід 80% місто після обкатки (після зняття обмеження) зупинився десь на 10.5 літрів по компу (в режимі обкатки був 9.0) . що в принципі НЕ співпадає з баком - по баку виходить 11.5. чому так - не знаю.
- чогось ніяк мені не зручні кнопки аудіо-круіз на рулі. може в мене такий стиль тримання руля? інколи простіше на панелі магнітоли крутити. ну і кнопки якісь з задавленою чутливістю - напевне щоб не реагували на випадковий дотик. "мюте" інколи 2-3 рази давити треба.
- тканина на сідушках перестала напрягати і навіть почала подобатись. особливо після того коли дитя упустило на неї шоколадку, сіло зверху і потім навіть сліду не залишилось.
- кліренс - рулить конкретно, мушу поїхати на підйомник подивитись що там знизу можна обірвати і як захистити.
- динаміка супер якщо не боятись фірмового р-р-р-р-р на 4000+ оборотів
- рульове - воно вартує всієї машини. це не можливо описати - це треба відчути. після певного моменту виникає відчуття якогось дикого впевненого контролю і ти інстиктивно ведеш машину як по нитці шо в поворотах шо навколо ямок, при чому на різній швидкості якось воно по іншому але все одно інстиктивно. заглядав знизу - рульова тяга чуть не S подібна... не знаю - поки що рульове це для мене відкриття америки - я вже в такі дири впихався машиною що досі не розумію як з тих дир випихався.
- підвіска - ілюстрація правила "більше газу менше ям". але на 140+ стрьомно при обїжджанні ямок стає швидко.
- в проміжках між 90 і 130 жінка навіть не відчула що швидкість суттєво змінилась що є гуд.
- шумка - зачьот.
- от після 140 машинка себе чує менш впевнено. була нагода пройтись по другорядній дорозі коли на хвості висів х-трейл і мазда. перший обломався а мазда зараза пішла як пішла, але здається вона ширша. короче відгавкнулось збільшення висоти кузова.
- з підлокотником облажались, що він є що його нема. поки використовую ручник як підставку для правої руки .
- понижайка на ходу клацається шо ляля і працює шо ляля.
- зараза - не можу здерти з сонцезахисних козирків англійсько-арабські наклейки про дитячі сидіння. таке враження що вони термоприклеєні...
- пищалку про непристібнутий ремінь відключив простим розєднанням розєму під сідушкою - тер воно по жизні думає що я пристібнутий. тільки гадина перестала верещати що я забув габарити виключити коли з машини виходжу...
- однозначно поїду замовляти пороги і накладки на задній бампер - каблучки вже потоптались.
от поки що і всі недоліки
- були трабли з динамікою - вилічились після ТО-0 (зняли обкаточну блокіровку). "кстаті о птічках" - я нарешті почув як звучить опозитник (субар в мене до того не було).
- відсутність штатної сигналки напрягає.
- тарахтить на бруківці самовідкриваючася ніша для окулярів зверху по центру. полічилось не одною салфеткою всередину.
- коли жінка виходить з машини то чогось її ремінь після відкату - криво лягає і тарахтить замком поки не поправиш
- кондиціонер працює як паровоз (якщо слухати на вулиці) - перший раз я бігом ломився в машину глушити після "клац!!!-пшшшшшш" стоячи при заведеній машині рядом і чешучи язиком з подружкою. а в салоні кондиціонера не почуєш навіть як би хотів - тільки по лампочках.
- тормоза після стоянки наніч працюють дивно - таке враження що не гальмують з першого разу - аж памперс грає. раз загальмуєш - все ок потім. поки що списую на систему яка описана в книжці (адаптація до "жіночих ніжок" - типу слабо тиснеш а все одно гальмує).
- ксенон дивний - включаєш - світить шо дурне. а проїдеш трохи і ніби вже й нема того ксенона. поки що списую на автоматичне регулювання (бо поки стою ворота відкривати - воно на ближньому як на дальному починає світити).
- передачі на МКПП... ну ніяк не можу позбутись шарпання машини на 1-2-3... поки що списую на "ще не звик".
- переключатель поворотів. з одного боку має 2 положення. не дожав - блимає поки тримаєш. дожав - включилось на постійно. тільки ж як воно при включенні на постійно жорстко клацає в пальцях... і автоматично виключається після поворотів 40 град+, при менших треба вручну.
- сидіння так і не відрегулював - година їзди і нога терпне - видно таки сідушка під дупою закоротка. але по місту супер - високо сиджу всіх бачу.
- заднє скло закидуєтьсмя пилюкою і болотом моментально. а щітка задня очищає манюнький сектор.
- розсувна шторка багажника ніяка. зараз в мене виконує функцію "зручно до неї гачки сітки чіпляти"
- розхід 80% місто після обкатки (після зняття обмеження) зупинився десь на 10.5 літрів по компу (в режимі обкатки був 9.0) . що в принципі НЕ співпадає з баком - по баку виходить 11.5. чому так - не знаю.
- чогось ніяк мені не зручні кнопки аудіо-круіз на рулі. може в мене такий стиль тримання руля? інколи простіше на панелі магнітоли крутити. ну і кнопки якісь з задавленою чутливістю - напевне щоб не реагували на випадковий дотик. "мюте" інколи 2-3 рази давити треба.
- тканина на сідушках перестала напрягати і навіть почала подобатись. особливо після того коли дитя упустило на неї шоколадку, сіло зверху і потім навіть сліду не залишилось.
- кліренс - рулить конкретно, мушу поїхати на підйомник подивитись що там знизу можна обірвати і як захистити.
- динаміка супер якщо не боятись фірмового р-р-р-р-р на 4000+ оборотів
- рульове - воно вартує всієї машини. це не можливо описати - це треба відчути. після певного моменту виникає відчуття якогось дикого впевненого контролю і ти інстиктивно ведеш машину як по нитці шо в поворотах шо навколо ямок, при чому на різній швидкості якось воно по іншому але все одно інстиктивно. заглядав знизу - рульова тяга чуть не S подібна... не знаю - поки що рульове це для мене відкриття америки - я вже в такі дири впихався машиною що досі не розумію як з тих дир випихався.
- підвіска - ілюстрація правила "більше газу менше ям". але на 140+ стрьомно при обїжджанні ямок стає швидко.
- в проміжках між 90 і 130 жінка навіть не відчула що швидкість суттєво змінилась що є гуд.
- шумка - зачьот.
- от після 140 машинка себе чує менш впевнено. була нагода пройтись по другорядній дорозі коли на хвості висів х-трейл і мазда. перший обломався а мазда зараза пішла як пішла, але здається вона ширша. короче відгавкнулось збільшення висоти кузова.
- з підлокотником облажались, що він є що його нема. поки використовую ручник як підставку для правої руки .
- понижайка на ходу клацається шо ляля і працює шо ляля.
- зараза - не можу здерти з сонцезахисних козирків англійсько-арабські наклейки про дитячі сидіння. таке враження що вони термоприклеєні...
- пищалку про непристібнутий ремінь відключив простим розєднанням розєму під сідушкою - тер воно по жизні думає що я пристібнутий. тільки гадина перестала верещати що я забув габарити виключити коли з машини виходжу...
- однозначно поїду замовляти пороги і накладки на задній бампер - каблучки вже потоптались.
от поки що і всі недоліки
- Авиатор
- Совет Клуба

- My car: Forester 2.0X, МТ, 2007
- Card Number: 1
Як завжди чудовий і розгорнутий звіт!
Дуже приємно читати.
Роблю ведмежу послугу: поверни на місце роз'єм під сидінням.
Є два простих методи відключити пищалку про непристебнутий ремінь:
P.S. За добу потру цей пост. Адже краще звикнути до ременя та використовувати його.
Дуже приємно читати.
Роблю ведмежу послугу: поверни на місце роз'єм під сидінням.
Є два простих методи відключити пищалку про непристебнутий ремінь:
P.S. За добу потру цей пост. Адже краще звикнути до ременя та використовувати його.
- maksmm
- Понимающий

за перше дякую.Авиатор писав: Дуже приємно читати.
...
Є два простих методи
а за друге...
методи прикольні і відомі тільки не функціональні.
я в 80% випадків пристібаюсь і всіх в машині пристібаю. бо зараз стільки придурків шо страшно.
не пристібаюсь тільки: в центрі міста або пробках, на бездоріжжі, при парковці-перепарковці, коли жінку треную. бо в цих випадках якось напрягає
тобто ті методи напрягають коли захочеш реально пристібнутись.
а для системи подушок краще хай вона постійно думає що є пристібнутий (з від'єднаним роз'ємом так і виходить - навіть лампочка гасне) ніж навпаки. а зі світлом - ті методи не поможуть бо ж не будеш кожен раз всю процедуру проробляти виходячи з машини
але все одно дякую
Востаннє редагувалось 06 червня 2008, 19:07 користувачем maksmm, всього редагувалось 1 раз.
- Авиатор
- Совет Клуба

- My car: Forester 2.0X, МТ, 2007
- Card Number: 1
Питання. До чого світло з ременем безпеки?
На моєму Форі взагалі пісня, як ключ вийняв, так світло і вимкнулось.
Виходить трошки інший алгоритм здійснили япи.
- maksmm
- Понимающий

угуАвиатор писав:Питання. До чого світло з ременем безпеки?
в мене коли запалювання виключаєш (ключ виймаєш?) - світло салону загорається
за фари не памятаю - але при заглушеному двигуні горять.
книжка пише що стоїть система захисту - типу виймеш ключ і при включених габаритах(фарах?) вийдеш - (двері відкриєш) буде верещати що включено. тепер не верещить.
а ще вони пишуть що запрограмовано якщо людина пішла і щось включене лишила - за 15 хв виключиться (режим економії акумулятора). треба перевірити з покоцаним роз'ємом ремня...
доповнено:
перевірив, коли виймаєш ключ фари таки гаснуть.
Востаннє редагувалось 28 травня 2008, 14:56 користувачем maksmm, всього редагувалось 1 раз.
- Viktor_Zh
- Новичок

- My car: в раздумиях
А чьому ж ви не пристібаєтесь. В новому Форетері 6 подушок безпеки, які працюють тильки з пристібнутим ремінєм.maksmm писав:угуАвиатор писав:Питання. До чого світло з ременем безпеки?
в мене коли запалювання виключаєш (ключ виймаєш?) - світло салону загорається.
за фари не памятаю - але при заглушеному двигуні горять.
книжка пише що стоїть система захисту - типу виймеш ключ і при включених габаритах(фарах) вийдеш - (двері відкриєш) буде верещати що включено. тепер не верещить.
а ще вони пишуть що запрограмовано якщо людина пішла і щось включене лишила - за 15 хв виключиться (режим економії акумулятора). треба перевірити з покоцаним роз'ємом ремня...
Якщо ви не пристібнутий - подушки можуть бути небеспечні, як боксерські рукавиці, при зіткненні.
Тоді вже відключіть і подушки, якщо вам не дороге ваше життя.
- maksmm
- Понимающий

в курсі. я начитаний.Viktor_Zh писав: А чьому ж ви не пристібаєтесь. В новому Форетері 6 подушок безпеки, які працюють тильки з пристібнутим ремінєм.
Якщо ви не пристібнутий - подушки можуть бути небеспечні, як боксерські рукавиці, при зіткненні.
Тоді вже відключіть і подушки, якщо вам не дороге ваше життя.
дома полистаю ще раз книжку, але здається памятаю що там було "пасажирська подушка спрацьовує навіть коли пасажира нема" - тобто не думаю що алгоритм подушок побудований так щоб не спрацьовувати якщо ремінь відстебнутий, принаймні для пасажира так.
крім того всі ми дорослі люди і я в стані памятати про свою і пасажирів безпеку і без того верескливого свинонедорізаного сигналу.
і там де я можу з чимось на швидкості зіткнутись то я пристібаюсь.
а там де я не пристібаюсь то подушки навряд чи мають шанс спрацювати. наприклад по грунтовці по дорозі на дачу - там інколи разів 3 треба виходити і шлагбауми різні відкривати а потім або концерт слухати або гонорово пристібатись.
ну і часи коли подушки спрацьовували від удару гаражних воріт давно конструктивно пройшли.
- Viktor_Zh
- Новичок

- My car: в раздумиях
Так то воно так, але в нас на роботі був випадок, коли на Волзі передній пасажир ударився лобом в скло лише від різкого гальмування, з швидкості 40 км/год. Скло не розбилося, але тріснуло.
Це підтверджує, що треба пристібатись навідь на грунтових дорогах.
Це підтверджує, що треба пристібатись навідь на грунтових дорогах.