А я позавчора джипа з снігу витягнув
- maksmm
- Понимающий

- My car: 2.0X(MY09)
- Меня зовут: макс
- Card Number: 0
А я позавчора джипа з снігу витягнув
Ну джип це голосно сказано... Скзукі джімні (вроді як 4х4 рамник позиціонується...)
Сусід в полі застряв. Снігу десь пів метра - до нього я доїхав передом без проблем і дьорнув тросом. Тільки потім задом (розвернутись там ніяк - дорога і канави по боках) їхати по тому снігу метрів 500 тяжко було. Як тараном пробивав імпульсами-розкачкою бо сніг під защиту набивався і тормозив як плуг. Але таки виїхав без ручної сили. А джімні потім за мною як по асфальту по траншеї котився.
Тепер я сміливо кажу - там де не може сузукі-джімні проїхати передом - форік проїжджає хоч боком хоч задом.
Сусід в полі застряв. Снігу десь пів метра - до нього я доїхав передом без проблем і дьорнув тросом. Тільки потім задом (розвернутись там ніяк - дорога і канави по боках) їхати по тому снігу метрів 500 тяжко було. Як тараном пробивав імпульсами-розкачкою бо сніг під защиту набивався і тормозив як плуг. Але таки виїхав без ручної сили. А джімні потім за мною як по асфальту по траншеї котився.
Тепер я сміливо кажу - там де не може сузукі-джімні проїхати передом - форік проїжджає хоч боком хоч задом.
- hammet
- Понимающий

- My car: Subaru Forester 2.5XT MT
- Меня зовут: Євген
Re: А я позавчора джипа з снігу витягнув
Поздравляю! Что еще раз доказывает, что форик будет ехать везде, пока не сядет на пузо!!! 
почесний флудер
- Genadii
- Модератор

- My car: Forester 17MY 2.0 XT
- Меня зовут: Геннадий
- Card Number: 157
Летом, на Арабатской стрелке, из песка вызволил севший на пузо Land cruiser 200 (жалко стало харьковчанина).
- zonder
- Новичок

- My car: forester 2.5XS 03MY
- Меня зовут: Влад
Suzuki Jimny — суровый миниджипик. И в большинстве случаев он проедет там - где форь не сможет. У него малый вес, хорошая геометрия и честный привод part-time.
А соседу не повезло или решил проверить, настоящий ли у него джип. И с такой идей, обязательно засадишь машину.
Главное, что бы это случилось, не далеко от цивилизации.
А соседу не повезло или решил проверить, настоящий ли у него джип. И с такой идей, обязательно засадишь машину.
Главное, что бы это случилось, не далеко от цивилизации.
Spoiler
Show
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NEudNypB5qo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SqN7_Rno9pw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SqN7_Rno9pw[/youtube]
Востаннє редагувалось 17 лютого 2012, 14:25 користувачем zonder, всього редагувалось 1 раз.
Штоп зимою не работать - надо летом отдохнуть! (с)
- Рубан
- Советчик

- My car: Forester'09 2.5АТ XS "63"
- Меня зовут: Олег
Spoiler
Show
А на "автомате" тягать можно? "без последствий"?
Люди в черном "форестере"
- Genadii
- Модератор

- My car: Forester 17MY 2.0 XT
- Меня зовут: Геннадий
- Card Number: 157
Spoiler
Show
Ежели с умом (не жать на газ со всей дури), то все нормально будетРубан писав:А на "автомате" тягать можно? "без последствий"?
- maksmm
- Понимающий

в мене механікаРубан писав:А на "автомате" тягать можно? "без последствий"?
- maksmm
- Понимающий

два роки тому коли снігу дофіга накидало - то було так. сусід на джимні застряв і годину лопатою кидав поки вигріб. в результаті вернувся домів і пішов пішки. а я в тому місці просто собі поїхав і все. підозрюю проблема в тому що джімні на мости свої сідає а через то шо легкий - от і повисає. а форік знизу як тазік на лижах - газу і поїхав, а коли сів то вагою продавив. це я про сніг - в піску я застрявав на раз на пузі - на покатушках памятають...zonder писав:Suzuki Jimny — суровый миниджипик. И в большинстве случаев он проедет там - где форь не сможет.
- zonder
- Новичок

- My car: forester 2.5XS 03MY
- Меня зовут: Влад
Да, плоское брюхо форика даёт о себе знать. 
Штоп зимою не работать - надо летом отдохнуть! (с)
-
Dru
- Участник

- My car: S60 2.0T
- Меня зовут: Андрій
А чи не в резині було питання?maksmm писав:два роки тому коли снігу дофіга накидало - то було так. сусід на джимні застряв і годину лопатою кидав поки вигріб. в результаті вернувся домів і пішов пішки. а я в тому місці просто собі поїхав і все. підозрюю проблема в тому що джімні на мости свої сідає а через то шо легкий - от і повисає. а форік знизу як тазік на лижах - газу і поїхав, а коли сів то вагою продавив. це я про сніг - в піску я застрявав на раз на пузі - на покатушках памятають...zonder писав:Suzuki Jimny — суровый миниджипик. И в большинстве случаев он проедет там - где форь не сможет.
п.с. а по піску на якій резині ганяв?