Шановний пане, хочеться дуже запитати Вас, де ж Ви берете такі лінки з такими переліками документів? Ви так проникливо пройнялися питанням, що навіть ссилочку на оту бєлєбєрду не дали...ось посольство Італії:maksmm писав:та ладно вже. перед тим як хамити краще спочатку вникнути в суть питання.MICHAEL писав: Еще один..
Слышал звон,да не знает где запивон!
НИКАКИМ ОБРАЗОМ никакая налоговая,никакой держвиконавець не влияет на решение посольства по визовым вопросам!
перелік обовязкових документів для одержання візи
посольство італії:
- Оригинал справки из налоговой о доходах и об отсуствии долга перед государством (справка с мокрой печатью, телефоном и точным адресом налоговой + перевод на английский или итальянский язык))
і так майже в кожну країну ЕС. різниця тільки в тому що раніше це треба було в основному для ЧПЕнів а тепер після нововведень може розповсюдитись на всіх.
http://www.ambkiev.esteri.it/Ambasciata ... izi/Visti/
а ось перелік доків "Документи, необхідні для отримання візи для ТУРИЗМУ:
1. анкета-запит на отримання візи
2. недавня фотографія
3. закордонний паспорт, дійсний щонайменше протягом трьох місяців з моменту закінчення візи, запит на яку подається
4. бронювання квитка в обидва кінці або документальне підтвердження наявності власного транспортного засобу
5. демонстрація наявності в Італії місця проживання: туристичні ваучери, бронювання готелю, приватне запрошення
6. документальне підтвердження наявності особистих фінансових засобів, в розмірі, передбаченому Директивою Міністерства Внутрішніх Справ Італії від 1.3.2000 (натиснути тут)
7. документація, що підтверджує соціально-професійний статус зацікавленої особи
8. поліс медичного страхування з покриттям мінімум 30.000 Євро для витрат в разі термінової госпіталізації та для покриття витрат по поверненню на батьківщину.
Наче ж офіційний сайт...по-друге, не далі як 11-го березня відкрив візу у непросте для багатьох посольство Великобританії...згадок про справку з податкової не було, тільки стандартний набір доків. Та й дуже цікаво стало, як
податкова може дати справку "об отсуствии долга перед государством"? А якщо борг в пенсійний фонд? Чи це не государство ? Але ці служби самі по собі. То мабуть ЧПешники мали проблеми без таких справок, це ясна річ! Схоже що чули дзвін та не знали де він...як бабульки на лавочках, несете непотрібну інформацію ще у іншу тему(я теж, але треба ж прояснити інфу для інших) Стосовно польського посольства...так їм періодично треба приносити таке, що іншим і не снилося...все це дуже індивідуально! Але на загал таких правил немає теж(я про податкову)
Є питання по суті теми...дуже цікаво:
1. Якщо я продав своє авто, але купив нове, то податкова теж захоче взяти з мене податок?
2. І власне чому податкова бере податок, не враховуючи ціни купівлі авто? ЧИ з чого саме цей податок? Чесно, не зрозумів цей момент...якщо хтось чітко знає, буду вдячний за тлумачення!