Это шедевр!!!NUSHA+ писав:ТЫЦ
А вы сегодня на улице были?!
- кеня
- Советчик

- My car: Mazda CX-7 2,2 TDI. Volkswagen Passat В6 2.0 TDI
- Меня зовут: Александр
- Card Number: 236
Re: А вы сегодня на улице были?!
- speed-rs
- Советчик

- My car: Subaru Impreza WRX Red Beast
- Меня зовут: speed-rs
- Card Number: 103
- Контактна інформація:
супер!!!кеня писав:Это шедевр!!!NUSHA+ писав:ТЫЦ
http://www.drive2.ru/r/subaru/1242319/
https://www.facebook.com/wrt13
Chayka-ring 2014 (шпилька): 1:31.7 Forester
Chayka-ring 2014 (мото): 1:27.0 Forester
Chayka-ring 2014 (шпилька): 1:26.65 Impreza WRX
Feo-ring 2016 : 29.88 Impreza WRX
https://www.facebook.com/wrt13
Chayka-ring 2014 (шпилька): 1:31.7 Forester
Chayka-ring 2014 (мото): 1:27.0 Forester
Chayka-ring 2014 (шпилька): 1:26.65 Impreza WRX
Feo-ring 2016 : 29.88 Impreza WRX
-
Alex_S
- Понимающий

- My car: forester 2.0 акпп 2004г. атмо
- Меня зовут: Саша
- Card Number: 0
Обидно блин, всю зиму лопата отработала, а весной поломалась. 
- jaroslavas
- Понимающий

- My car: Legacy 1994
- Меня зовут: Ярка
- Card Number: 10
- Контактна інформація:
- Xaltyrik
- Участник

- My car: forester 2.5 SH
- Меня зовут: Юрий
- Card Number: 211
http://youtu.be/iGpkXYZDZT4 все таки форь - вездеход!
- maksmm
- Понимающий

- My car: 2.0X(MY09)
- Меня зовут: макс
А мені пижовод сказав що він від субари більшого очікував...
Це після того як я по сусідськи по дзвінку виповз ввечері в 21-00 пятниці з теплого дивану витягнути форіком матіз сусіда з опи (називається повірив прогнозу і в пятницю взагалі не виїжджав). Але по дорозі інший сусід пижовод раком став. Я цей пижик застрявший буксиром витягнув під горку (таку неслабу) в район базування. Потім ми по глибокому цілинному снігу зїздили 300 метрів до гаражів за лопатами і вернулись. Відкопали матіз і я його буксиром затягнув метрів 200 по цілині під хату. Виходжу з машини офігів - матіза нема тільки кучугура снігу і фари з під неї світять. Виявляється я заодно і дорогу ним як лопатою прочистив. Потім я повернувся і вняв сльозам пижовода та й протоптав своєю машиною колію йому до гаражу. І він в тій колії успішно застряв. Потім я його звідти витягнув буксиром взад а він туда знову нирнув і ще раз застряв. І вже я його витягнути не зміг бо колеса по льоду під снігом буксують в мене. 24-00 на вулиці, армагедець.
І після того пижовод мені з таким презирством і обідою "я очікував від субари більшого".
Тьху.
ПС. А от в неділю вже було веселіше. Сніг підмерз і злежався. Пару раз на пузо сів і вирішив що швидше спочатку почистити лопатою і тоді їхати, ніж їхати а потім з-під машини чистити застрявшої. А жопова з трактором нема. Отак ненароком мобілізувавши ще двох сусідів за 6 годин ми прокопали траншею 200 метрів в метровому (як потім виявилось) снігу . І в понеділок вже всі їздили куда кому треба. А жопов і до сьогодні не приїхав з трактором.
Це після того як я по сусідськи по дзвінку виповз ввечері в 21-00 пятниці з теплого дивану витягнути форіком матіз сусіда з опи (називається повірив прогнозу і в пятницю взагалі не виїжджав). Але по дорозі інший сусід пижовод раком став. Я цей пижик застрявший буксиром витягнув під горку (таку неслабу) в район базування. Потім ми по глибокому цілинному снігу зїздили 300 метрів до гаражів за лопатами і вернулись. Відкопали матіз і я його буксиром затягнув метрів 200 по цілині під хату. Виходжу з машини офігів - матіза нема тільки кучугура снігу і фари з під неї світять. Виявляється я заодно і дорогу ним як лопатою прочистив. Потім я повернувся і вняв сльозам пижовода та й протоптав своєю машиною колію йому до гаражу. І він в тій колії успішно застряв. Потім я його звідти витягнув буксиром взад а він туда знову нирнув і ще раз застряв. І вже я його витягнути не зміг бо колеса по льоду під снігом буксують в мене. 24-00 на вулиці, армагедець.
І після того пижовод мені з таким презирством і обідою "я очікував від субари більшого".
Тьху.
ПС. А от в неділю вже було веселіше. Сніг підмерз і злежався. Пару раз на пузо сів і вирішив що швидше спочатку почистити лопатою і тоді їхати, ніж їхати а потім з-під машини чистити застрявшої. А жопова з трактором нема. Отак ненароком мобілізувавши ще двох сусідів за 6 годин ми прокопали траншею 200 метрів в метровому (як потім виявилось) снігу . І в понеділок вже всі їздили куда кому треба. А жопов і до сьогодні не приїхав з трактором.
-
V_V
- Участник

- My car: Forester 2.5 S12
- Меня зовут: Victor
Прекрасный стиль изложения!maksmm писав: ... А жопова з трактором нема. Отак ненароком мобілізувавши ще двох сусідів за 6 годин ми прокопали траншею 200 метрів в метровому (як потім виявилось) снігу . І в понеділок вже всі їздили куда кому треба. А жопов і до сьогодні не приїхав з трактором.
- -=Kos=-
- Участник

- My car: forester MY09 2.5 atmo
- Меня зовут: Константин
- Card Number: 237
Пыжевод - редиска. А что значит жопов?maksmm писав:А жопова з трактором нема.
Больше форестеров - Хороших и разных!
-
shabik
- Новичок

- My car: forester 2.0X мех. 98 г.
- Меня зовут: Сергей
Всеми "любимый" "временно исполняющий обязанности мэра Киева"-=Kos=- писав: А что значит жопов?