Парковка, лед и ГАИ

флуд, оффтоп, юмор ...
Anton Oprya
Участник
Участник
My car: Touareg III 2019 3.0 tsi
Меня зовут: Антон
Card Number: 0

Re: Парковка, лед и ГАИ

Повідомлення Anton Oprya » 31 січня 2014, 16:12

Вы наверное про каких то других гайцев :)
лично я то что видел до сих пор то когда говоришь составляй протокол, то в 90% случаев составляют, им то что, им для выполнения плана и так сойдет
да обжаловать в суде можно, но чтоб наказывали гайцев за то что они левые протоколы составляют, я лично с таким не сталкивался, хотя наверное особо злостные случаи, когда там дело дошло до СМИ то может быть и решится
задача гайца или получить взятку, или составить протокол (типа доп капля в наполнение плана, за что он премию получит), а разбираться кто прав кто нет, то им лень, мол не нравится можете обжаловать :)
по поводу конкретного случая, то насколько я понимаю парковка это вообще не дороги общего пользования, то бишь не совсем компетенция ГАИ

Solnake
Участник
Участник
My car: Subaru Outback 2.5 Lineartronic AWD 2011
Меня зовут: Николай
Контактна інформація:

Повідомлення Solnake » 31 січня 2014, 16:18

Антон, в общем Вы тоже правы, но есть нюансы. Заведомо проиграшные протоколы им тоже не выгодны. Если протокол отменяет суд и таких множество - начальство таких инспекторов по голове не гладит...

Лично мое мнение и позиция - составляйте протокол, а там я уже сам решу что мне с ним делать. 2 из 3-х составленых на меня мне получилось отсудить, при чем довольно таки просто...

Anton Oprya
Участник
Участник
My car: Touareg III 2019 3.0 tsi
Меня зовут: Антон

Повідомлення Anton Oprya » 31 січня 2014, 16:32

ну того не знаю как у гайцев, а у обычных участковых нет никаких наказаний или выговоров
там все роли распределены
типа нато поймать n преступников, а кто там преступник или нет пусть следователь, прокурор, суд, да хоть Бог разбирается
сомневаюсь, что гайцы по другой схеме работают, если была бы какая то связь вида, составил неправильно протокол все суд издержки из твоего кармана + там компенсация пострадавшему (он то время на суд потратил, с работы отгул взял для суда) + моральная компенсация. И вдобавок к этому если там больше 5% протоколов ложные то нафик с органов, тогда какой был бы толк, а так он там у 100 взятки взял, 100 протоколов составил, пусть там половина левые, из тех половину в лучшем случае 10 обжаловали, вряд ли за это начальство отругает, ведь вроде же 90 из 100 ок протоколы, а если даже заругает, то с него что с гуся вода, только прямые убытки от плохо сделанной работы могут заставить не чудить и думать прежде, чем протокол составляешь.
Проблема тут кстати общая, и то что взятки берут, и то что взятки дают, и то что забивают обжаловать, да и вообще профессионалов своего дела мало, не только в ГАИ, а вообще, профессионалом быть не выгодно, выгодно получить откатов больше чем сам отдал :)

maksmm
Понимающий
Понимающий
My car: 2.0X(MY09)
Меня зовут: макс

Повідомлення maksmm » 03 лютого 2014, 09:36

Solnake писав:
Записали данные, спросили где живу, номер телефона и все.... Очень давно не общался с работниками ГАИ - где-то больше года... Насколько я знаю - должны заполнить протокол в котором я должен подписаться и вручить мне с постановлением вместе где указана сумма штрафа. Но они просто взяли и уехали. Я потом ради интереса подьехал к ним - спрашиваю - и че, все? На что они мне махая камерой - да, мы тебе на почту вышлем.
вони потім намалююють протокол поставлять двох "свідків" що типу ти відмовився підписувати і впаяють штраф. якщо пощастить - прийде по пошті постанова про штраф і встигнеш оскаржити а не повезе то вишлють вже постанову про примусове стягнення штрафу через виконавчу. в мене знайомий так взагалі на пів року без прав лишився - а дізнався про це на кпп одеському коли рубіж спрацював і його обрадували що тиждень тому суд був виявляється по ньому "за незупинку на вимогу працівника" про яку він ні слухом ні духом. а якщо дуже не повезе - то десь через тиждень викличуть в гаї з машиною для перевірки на тему що на парковці там комусь чиюсь машину пошкодили і впаяють все зразу і дтп і залишення місця дтп і ремонт чужого пепелацу. ти напевне поїхав а вони зразу наярювати по телефону "куме - хочеш нахаляву свого жигуля порихтувати? підїжджай!".

Solnake
Участник
Участник
My car: Subaru Outback 2.5 Lineartronic AWD 2011
Меня зовут: Николай
Контактна інформація:

Повідомлення Solnake » 03 лютого 2014, 10:04

maksmm писав:
Solnake писав:
Записали данные, спросили где живу, номер телефона и все.... Очень давно не общался с работниками ГАИ - где-то больше года... Насколько я знаю - должны заполнить протокол в котором я должен подписаться и вручить мне с постановлением вместе где указана сумма штрафа. Но они просто взяли и уехали. Я потом ради интереса подьехал к ним - спрашиваю - и че, все? На что они мне махая камерой - да, мы тебе на почту вышлем.
вони потім намалююють протокол поставлять двох "свідків" що типу ти відмовився підписувати і впаяють штраф. якщо пощастить - прийде по пошті постанова про штраф і встигнеш оскаржити а не повезе то вишлють вже постанову про примусове стягнення штрафу через виконавчу. в мене знайомий так взагалі на пів року без прав лишився - а дізнався про це на кпп одеському коли рубіж спрацював і його обрадували що тиждень тому суд був виявляється по ньому "за незупинку на вимогу працівника" про яку він ні слухом ні духом. а якщо дуже не повезе - то десь через тиждень викличуть в гаї з машиною для перевірки на тему що на парковці там комусь чиюсь машину пошкодили і впаяють все зразу і дтп і залишення місця дтп і ремонт чужого пепелацу. ти напевне поїхав а вони зразу наярювати по телефону "куме - хочеш нахаляву свого жигуля порихтувати? підїжджай!".
Як варіант... Ну, поживемо - побачимо.

Kolega
Участник
Участник
My car: forester 2.0X
Меня зовут: Олесь
Card Number: 75

Повідомлення Kolega » 03 лютого 2014, 17:08

maksmm писав:
Solnake писав:
В фільмах таке бачив, в рос.серіалах і ще коли мажори якісь попали і їх вигоражують, тойсть коли зверху є чітки наказ фальсифікації.

Суд для них є неприємна річ, не така вже і страшка, але неприємна їм потрібно купу паперу заповняти, пояснювальні, якщо раптом суд визнає водія не винним, тоді ДАЇшник перевіряєть внутрінім СБ (я не знаю чи після першого протоколу чи пізніше), я розумію, що в потім нікому нічого не буде, але по процедурі хтось сидить і заповнює ці папірці, тому таке і рідко буває.

З приводу нескладання протоколу, як я казав вище -
Kolega писав: 4. Моє особисте спостереження - ДАЙцики - досить сильні психологи (багато спілкують з людьми) - потрібно їх не боятись, вони це гарно відчувають, ну звичайно і Дзиндзьою не потрібно бути.
Вони гарно розуміють кому складати, кому ні. Якщо будеш вести себе в міру нагло, то вони взагалі бояться, що той проток потім начальство може йому засунути глубо... :)
Київ, Обухів. 050 В46 В5 1О

maksmm
Понимающий
Понимающий

Повідомлення maksmm » 05 лютого 2014, 16:38

Kolega писав:
В фільмах таке бачив, в рос.серіалах і ще коли мажори якісь попали і їх вигоражують, тойсть коли зверху є чітки наказ фальсифікації.

Суд для них є неприємна річ, не така вже і страшка, але неприємна їм потрібно купу паперу заповняти, пояснювальні, якщо раптом суд визнає водія не винним, тоді ДАЇшник перевіряєть внутрінім СБ (я не знаю чи після першого протоколу чи пізніше), я розумію, що в потім нікому нічого не буде, але по процедурі хтось сидить і заповнює ці папірці, тому таке і рідко буває.
про знайомого, кпп і 6 місяців без прав я вже писав? то ще напишу про співробітника в нього сьогодні суд забрав права на 3 місяці. теж за нібито незупинку на вимогу ще в кінці грудня коли там на межигіря їздили. при чому нікуди він не їздив але він в тому напрямку живе за києвом в приватному будинку. а міліція тупо сиділа і фоткала-переписувала номери всіх підряд втіхаря. і нічого - і протокол звідкись нарисувався і свідки і суд був. і не помогло що в чувака 4-ро дітей найменшому ще року нема. от такі папірці.

V_V
Участник
Участник
My car: Forester 2.5 S12
Меня зовут: Victor

Повідомлення V_V » 06 лютого 2014, 19:22

maksmm писав:
про знайомого, кпп і 6 місяців без прав я вже писав? то ще напишу про співробітника в нього сьогодні суд забрав права на 3 місяці. теж за нібито незупинку на вимогу ще в кінці грудня коли там на межигіря їздили. при чому нікуди він не їздив але він в тому напрямку живе за києвом в приватному будинку. а міліція тупо сиділа і фоткала-переписувала номери всіх підряд втіхаря. і нічого - і протокол звідкись нарисувався і свідки і суд був. і не помогло що в чувака 4-ро дітей найменшому ще року нема. от такі папірці.
Не лякайте людину :)
Ви плутаєте ситуації, коли у ДАЇ було замовлення створити якнайбільше проблем всім, хто їздить в бік Межигір"я, і коли вони просто "розважалися" на парковці біля Епіцентру.
Моя думка - справа ТС не має жодних юридичних перспектив.

maksmm
Понимающий
Понимающий

Повідомлення maksmm » 08 лютого 2014, 19:30

http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/7/7013136/
ця справа теж не мала жодних юридичних перспектив. ну віз замовнику в бусику колеса та й віз. батько двох малолітніх дітей. а он воно як вийшло...
на відео дружина хлопця
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XMBD0pLMz80[/youtube]

V_V
Участник
Участник
My car: Forester 2.5 S12
Меня зовут: Victor

Повідомлення V_V » 09 лютого 2014, 00:26

maksmm писав:http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/7/7013136/
ця справа теж не мала жодних юридичних перспектив. ну віз замовнику в бусику колеса та й віз. батько двох малолітніх дітей. а он воно як вийшло...
на відео дружина хлопця
Максиме, нічого не хочу сказати, але всі наведені Вами приклади стосуються одного й того ж факту - відомих подій в країні. І всі учасники форуму добре розуміють, чому виносяться такі безглузді рішення ...
Наскільки я зрозумів, ТС не перевозив ні колес, ні будівельних касок, ані легкозаймистих речовин. Тому вважаю, що у нього все має бути гаразд.

Відповісти

Повернутись до “Кофейня”