ПЛАТА ЗА ТУРИЗМ

флуд, оффтоп, юмор ...
_ОЛЕЖА
Участник
Участник
My car: forester АТ 2.0 2013
Меня зовут: Олежа
Card Number: 0

Re: ПЛАТА ЗА ТУРИЗМ

Повідомлення _ОЛЕЖА » 09 серпня 2012, 12:31

maksmm писав:проблема не в тому що "так у всьому світі" і "платять всюди". а проблема в тому що крим зараз в такій туристичній жопі що для його реанімації там взагалі треба податки ліквідовувати і пільги вводити а не дерибан розширювати.
Разговор не о полной жопе,а как делают в цивилизованном мире.Куда ккак я понял мы собираемся идти.А где отдыхать-каждый решает для себя.Я например в этом году полюбасу в Крым.Хотя в последнее время не очень туда и хочется.Но обещал другу и его жене,что поедем вместе.Хотя Хорватия на то же время с перелётом всего на 1000 грн дороже.
На исходе двадцатого века,когда жизнь неподвластна уму,как же нужно любить человека,чтобы просто приехать к нему

sashykk
Участник
Участник
My car: forester 2.5 XT
Меня зовут: Олександр

Повідомлення sashykk » 09 серпня 2012, 16:15

Ось я зараз власне і знаходжусь в криму в м.Судак beach . Народу більше чим людей,на міському пляжі нема де навіть одну ногу поставити icon_russian_roulette . В основному росіяни та білоруси,росіяни їдуть навіть з Пермі,з Североморська,Челябинска---я просто дивуюсь як вони НА АВТО сюди подобирались. Живуть багато і в палатках але більшість таки по міні готельчиках,тим паче що багато власниками цих міні готельчиків є росіяни. Ціни таки да,кусаються,а комфорт то мінімальний. Місцеві бізнесмени(правда не всі) зараз під собою землі не відчувають \m/ ,багато по хамські,по дурному відносяться,ніби забули що вересень і все,гроші тільки з тумбочки. На пляжах трохи прибирають,стараються навести лад. Де не поїдь кругом в"їзд платний або закритий. За в"їзд кругом 15грн ніби за чистоту і за безпеку там Є декілька туалетів і мусорних баків,від яких смердить за сотні метрів.
Можу сказати точно що багатих відпочиваючих дуже мало,буквально одиниці(напевно ті які бояться літаків) і я їх розумію,краще та сама турція,хоча природа,краєвиди--- дуже класно. Атракціони "банан" колись пам"ятаю були не розхват,зараз буквально 2-5 раз за день назбирують народ.Ті самі лежаки----стоять цілий день вільні,ну може з 50 5-10 зайняті,але по 50 грн в день.Та зробіть по 20--всі будуть зайняті.І так усе----бабло давай і давай.
Нехочу більше я їхати в наш славний крим,поїхав бо підбив колега,тут у нього власний міні готель,молодець,зробив гарно,зручно. А ось за межами отелю мені не подобається. Настрій не той. icon_sorrys

-Maximus-
Новичок
Новичок
My car: Forester 2.5XS AT
Меня зовут: Макс

Повідомлення -Maximus- » 09 серпня 2012, 17:40

Как по мне, тут всё просто. Наши "бизнесмЭны" привыкли набивать карманы из ничего, причём продолжается это довольно долгое время. И не только в туризме, везде сейчас такое происходит. Никто даже уже и не помнит, что есть качество обслуживания, качество товара и прочее, всё сводится к банальному - "а что я с этого буду иметь". Вот это и есть бизнес-модель в Украине. Есть, конечно, исключения приятные, но их очень и очень мало на этом фоне.
Изменить ситуацию уже практически невозможно, надежда лишь на то, что наши Российские и Белорусские друзья перестанут ездить во всесоюзную здравницу, тем самым урезав доход "бизнесменам". Да и то, все положительные перемены будут не надолго, как только приток туристов выйдет на уровень "лексус в месяц" - качество обслуги вернётся в привычное русло.
Есть ещё одна надежда на победу - это мы с вами. Хочешь изменить мир - начинай с себя. Пока каждый из нас не перестанет мусорить на дорогах, харкать из авто направо и налево, мыться и мочиться в море и так далее - не законы, не строгие меры не помогут выстроить в нашей стране цивилизацию.

sashykk
Участник
Участник
My car: forester 2.5 XT
Меня зовут: Олександр

Повідомлення sashykk » 11 серпня 2012, 13:24

Вчора з"їздив в Ялту icon_ok . Поїхав судак-алушта-ялта. Від судака до алушти дорога для форестера саме те icon_ok .Правда дебільних камікадзе у нас не меншає ^^) ,на обгін ідуть думаючи що вони на танку. Добре що була невеличка обочина і у форестера нормальний кліренс. Але власне я не про те,про туризм в україні. Значить перше про всім відомий зоопарк----починаю з парковки. В Україні парковка тільки через паркомат,ото їх там нема а ходить купа хлопаків і беруть гроші(правда я не дав) за кожну годину 15грн. Вхід в зоопарк 100грн дорослий 50 дитячий і що саме цікаво в середині все також платно *ZABIYAKA* Хочете подивитись на крокодильчика ще 20грн за людину,хочете прокататись на колесі ще 30грн. Ще що дуже не сподобалось--гроші на різні витвори є,а невже не можна поставити декілька бюветів з водою?Ні бо треба продати воду по 15грн за пляшку.Морозиво те саме,глянув на ціни,апетит пропав,ну чому не поставити по 7-8грн і продати його 200порцій,але ж ні поставлю по 15 і продам росіянам 20 порцій(зате роботи менше,а то таскай ті ящики). В цілому зоопарк непоганий,дійсно багато звірів,доглянуті,нагодовані,прибрано в клітках.
Поляна казок----як на мене це просто фігня,моїм дітям зовсім не цікаво і це при тому що ми прибились до екскурсовода.Вхід 40грн доросл і 20 дит.Також жодного бювету,при тому що води хватає.Правда окрема тема ---- туалет,але це не дивина для всіх нас.
Р.S З кишені сім"ї при самих скромних тратах піде 500 грн,а вражень на icon_dunno

Відповісти

Повернутись до “Кофейня”