Миша не повериш умудрился достичь расхода в 8.0 но это не езда была а тошнидлово и это тупо скинул одометр, на трасу без трафика, светофоров и езда в диапазоне 80-90 и то накатиком никакого газа....Bruin писав:МОДЕРАТОРЫЫЫЫ!Цензурьте пжлста!!! При цифрах менее 12 л/100 км удаляйте без суда и следствия...
У меня если 12 л - это я просто стоял возле машины... Я эту ветку стараюсь не читать, бо жаба давит...
Какой расход..
-
speed-rs
Re: Какой расход..
- dimka_krava
- Участник

- My car: Mistral Flow 105 Freeride
- Меня зовут: Дима
- Card Number: 79
А с двиглом 2,5 спустился накатом с горки и вверх на эвакуаторе...speed-rs писав:Миша не повериш умудрился достичь расхода в 8.0 но это не езда была а тошнидлово и это тупо скинул одометр, на трасу без трафика, светофоров и езда в диапазоне 80-90 и то накатиком никакого газа....Bruin писав:МОДЕРАТОРЫЫЫЫ!Цензурьте пжлста!!! При цифрах менее 12 л/100 км удаляйте без суда и следствия...
У меня если 12 л - это я просто стоял возле машины... Я эту ветку стараюсь не читать, бо жаба давит...
Тот кто хочет - ищет возможности,
а кто нет - причины
а кто нет - причины
-
perets
- Понимающий

- My car: на віслюках )))
- Меня зовут: Юрій
- Card Number: 0
По городу меньше 13.4 не получается (2 литра автомат). В конце прошлой недели после заправки под завязку решил поэкспериментировать, стал ездить в городе на круизе, и что получается? выкатал пол бака , по датчику ,а как там на самом деле фиг его знает,раньше в этом положении пробег был 170-180 км., а сейчас 230 км.По компу расход 11.8. Интересно , что получится с расходом по окончании эксперимента? Кстати сегодня весь день пользовался климатом и расход по компу гулял от 11.8-12.4. Во как!!! По трассе Донецк-Гурзуф-Донецк на майские праздники, пробег составил 1250 км. До Симферополя по компу 8.4 л.,скорость 120-140, пока через перевал доехал по горкам до Гурзуфа расход стал 9.0 , опять же по компу, на обратном пути скорость таже расход по компу 9.8 , а фактически, после заправки, по прибытии в Донецк и подчсете расход составил ровно 10 л.Както раз ехал в Мариуполь со скоростью 80-90 км./ч.Расход составил 7.8 л.Итог такой: наш расход друзья полностью зависит от силы нажатия тапкой на педальку, хочешь нормальный расход не выделывайся и передвигайся в правом ряду, а в реальности ,к всеобщему сожалению, так не выходит!
Чем больше я узнаю людей, тем больше я люблю своего МОПСА
- Bruce
- Понимающий

- My car: forester 2.0 2007 МКПП
- Меня зовут: Сергей
- Контактна інформація:
сколько не замерял - по городу ниже 12.3 литра(тошнить не могу - езжу не быстро и не медленно) не получаеться.. все замеры не по компу, а по факту бензина в баке)
замеров делал штук 30 как минимум.. зимой сей показатель вырастает до 12.5-13 литров
трасса отдельный разговор.. как нажал так и потекло)
2.0 ручка.. предыдущий кузоф.
замеров делал штук 30 как минимум.. зимой сей показатель вырастает до 12.5-13 литров
трасса отдельный разговор.. как нажал так и потекло)
2.0 ручка.. предыдущий кузоф.
- maksmm
- Понимающий

- My car: 2.0X(MY09)
- Меня зовут: макс
для того щоб розставити все по місцях в різних трактуваннях розходу розкажу про службову машинку - фіат 2.0 турбо. там стоїть комп що вміє не тільки середній розхід рахувати але і МОМЕНТАЛЬНИЙ. тобто скільки в даний момент бере двигун то і показує. так от на трасі на швидкості 90 він показує 8 л. на 110 він показує 10 л. а на 150 він показує 15 л. а по місту коли рушаєш з місця і розганяєшся то він показує від 14 до 20 л. залежно як швидко розганяєшся (от там на розгонах собака і порилась в розході) - і тільки коли перестанеш розганятись то показники виходять на пряму залежність від швидкості - ну наприклад 7 л. при 60 км. - порахуйте середнє арифметичне. а от під горку (наприклад по гончара вверх) він показує на стандартній міській швидкості розхід 14-16 л. і без розгону.
тому коли ми сперечаємось про розхід обовязково треба уточняти умови експлуатації. і якщо людина 40% тошнить по місту з розходом 12 л. а потім 60% по трасі на 90 км з розходом 8 л. то середній якраз в неї і буде 9.6 л. а якщо такий як я наприклад 70% по місту на кожному світлофорі розганяється до сотні за 8 сек з розходом 20 л. а потім пролітає 30% траси на швидкості 120 км з розходом 11 л - то в мене середній по факту вийде 17.3 л. і тому я радуюсь якщо компютер показує 14 л в результаті - значить зекономив.
але от проблемка - ми двоє з такими різними розходами ( 9 л. і 14 л.) але однаковими машинами - просто лоби собі порозбиваємо але нічого один одному не докажемо. тільки от машинки тут ні при чому...
тому давайте просто трошки уточнимо термін: замість "який розхід в форіка" будемо казати "який розхід в мене на форіку"
тому коли ми сперечаємось про розхід обовязково треба уточняти умови експлуатації. і якщо людина 40% тошнить по місту з розходом 12 л. а потім 60% по трасі на 90 км з розходом 8 л. то середній якраз в неї і буде 9.6 л. а якщо такий як я наприклад 70% по місту на кожному світлофорі розганяється до сотні за 8 сек з розходом 20 л. а потім пролітає 30% траси на швидкості 120 км з розходом 11 л - то в мене середній по факту вийде 17.3 л. і тому я радуюсь якщо компютер показує 14 л в результаті - значить зекономив.
але от проблемка - ми двоє з такими різними розходами ( 9 л. і 14 л.) але однаковими машинами - просто лоби собі порозбиваємо але нічого один одному не докажемо. тільки от машинки тут ні при чому...
тому давайте просто трошки уточнимо термін: замість "який розхід в форіка" будемо казати "який розхід в мене на форіку"
- kemptener
- Понимающий

- My car: Forester`09 2.0X AT
- Меня зовут: Олег
- Card Number: 77
- Контактна інформація:
Повністю підтримую. Взагалі вважаю тему абсолютно безкорисною. Тіпо хто краще вміє "витошнити" найменшу витрату палива...кіно та й годі, заходжу сюди просто..коли все скрізь сходивmaksmm писав:давайте просто трошки уточнимо термін: замість "який розхід в форіка" будемо казати "який розхід в мене на форіку"
Зи. В мене середня витрата за багато км десь 12л. І про що це каже? Правильно, ні про що, просто 12л і все. Мій стиль їзди і тд.
- Bruin
- Рикусёхо
- My car: '16 г. черный SJ9
- Меня зовут: Миша-Медведь
- Card Number: 131
Тоже про служебный Фиат, только Добло. Компьютер его меня вообще поразил. Стоишь под горку на нейтралке, моментальный расход вот такой "-------", начинаешь катиться вниз опять-таки на нейтралке, накатом, начинает показывать 25 л!maksmm писав:для того щоб розставити все по місцях в різних трактуваннях розходу розкажу про службову машинку - фіат 2.0 турбо. там стоїть комп що вміє не тільки середній розхід рахувати але і МОМЕНТАЛЬНИЙ. тобто скільки в даний момент бере двигун то і показує. так от на трасі на швидкості 90 він показує 8 л. на 110 він показує 10 л. а на 150 він показує 15 л. а по місту коли рушаєш з місця і розганяєшся то він показує від 14 до 20 л. залежно як швидко розганяєшся (от там на розгонах собака і порилась в розході) - і тільки коли перестанеш розганятись то показники виходять на пряму залежність від швидкості - ну наприклад 7 л. при 60 км. - порахуйте середнє арифметичне. а от під горку (наприклад по гончара вверх) він показує на стандартній міській швидкості розхід 14-16 л. і без розгону.
Чесговоря, не совсем согласен. Катал разные режимы, разница +/- 0,5 л.maksmm писав:тому коли ми сперечаємось про розхід обовязково треба уточняти умови експлуатації. і якщо людина 40% тошнить по місту з розходом 12 л. а потім 60% по трасі на 90 км з розходом 8 л. то середній якраз в неї і буде 9.6 л. а якщо такий як я наприклад 70% по місту на кожному світлофорі розганяється до сотні за 8 сек з розходом 20 л. а потім пролітає 30% траси на швидкості 120 км з розходом 11 л - то в мене середній по факту вийде 17.3 л. і тому я радуюсь якщо компютер показує 14 л в результаті - значить зекономив.
Медведь, научившийся кричать "АУ", никогда не бывает голодным.
#1. 2004 SG5 2,0XT. #2. 2007 SG9 2,5 XT(R.I.P.).#3. 2008 SH9 2,5 XT.#4. 2012 SH9 2,5 S-Edition. #5. 2016 SJ9 2,5 атмо.
#1. 2004 SG5 2,0XT. #2. 2007 SG9 2,5 XT(R.I.P.).#3. 2008 SH9 2,5 XT.#4. 2012 SH9 2,5 S-Edition. #5. 2016 SJ9 2,5 атмо.
-
юра
- Понимающий

- My car: forester 2.5 мкп 09my
- Меня зовут: юра
Згідний повністю з Maksmm .Дуже точно сказано.
- maksmm
- Понимающий

- My car: 2.0X(MY09)
- Меня зовут: макс
в мене так нема - весь час світиться остання цифра яку комп зафіксував. тобто якщо розганятись і тормознути - 20 л.якщо на трасі швидко зупинився - 10л. і так і памятає останню цифру.Bruin писав: Тоже про служебный Фиат, только Добло. Компьютер его меня вообще поразил. Стоишь под горку на нейтралке, моментальный расход вот такой "-------", начинаешь катиться вниз опять-таки на нейтралке, накатом, начинает показывать 25 л!Потом через 15-20 сек меньше и выходит на 4 л.
- Max_Dieand
- Понимающий

- My car: MB W211 E220
- Меня зовут: Makc
- Card Number: 117
- Контактна інформація:
по киеву начала жрать 10 литров. Так што, все очень таки зависит от стиля езды и кучи прочих параметров. Но почему б не по...говорить?
)
Востаннє редагувалось 22 травня 2010, 18:56 користувачем Max_Dieand, всього редагувалось 1 раз.
Кататися чи не кататися - ось в чiм питання!