Какое масло лить в ДВИГАТЕЛЬ?

Обмен опытом эксплуатации. Все вопросы сюда.
Columb44
Новичок
Новичок
My car: Subaru
Меня зовут: Columb44
Card Number: 0

Re: Какое масло лить в ДВИГАТЕЛЬ?

Повідомлення Columb44 » 27 квітня 2017, 17:40

Уходить может и меньше будет, а моторчику работать тяжелей

Миха
Понимающий
Понимающий
My car: VW Golf 7 2,0 ТурбоТрактор
Меня зовут: Миха

Повідомлення Миха » 27 квітня 2017, 18:36

Паша89 писав:
UT4UGJ писав:Вот проснулся вопрос, я приверженец Кастрюли 5В40, но в свете того что Форь много масла поедает может что-то есть подешевле и с нормальное, и можна ли лить полусинтетику
А чего нет, попробуйте полу синтетику!
:mrgreen: НИГРОЛ :mrgreen: можно попробовать. Но не советую icon_russian_roulette
Субару не средство передвижения, а мироощущение!

ZiC
Новичок
Новичок
My car: Forester 2.5 XS S12
Меня зовут: Іван

Повідомлення ZiC » 03 травня 2017, 18:18

Я зараз взагалі відійшов від брендових масел, чи як це зараз називають "олива".
В основному використовую Petro canada 0w20. Із Одеси безкоштовна доставка і ціна дуже приємна. І судячи із тестувань на оіл клабі, масло дуже непогане. Вже дві заміни прекрасно ходить. Міняю через кожні 5-6 тис.

Сьогодні ще почитав про SEVEN RED1 0W20 в Харкові 550 грн за 4 ліртри, а по характеристикам теж саме що і Petro canada

В запасах ще 5 літрів Mobil 0w20 AFE лежить. Мабуть на зиму напою двигун ним.

Олесь
Новичок
Новичок
My car: Forester 2.0i-L 2014
Меня зовут: Олег

Повідомлення Олесь » 04 травня 2017, 18:01

ZiC писав:Я зараз взагалі відійшов від брендових масел, чи як це зараз називають "олива".
В основному використовую Petro canada 0w20. Із Одеси безкоштовна доставка і ціна дуже приємна. І судячи із тестувань на оіл клабі, масло дуже непогане. Вже дві заміни прекрасно ходить. Міняю через кожні 5-6 тис.

Сьогодні ще почитав про SEVEN RED1 0W20 в Харкові 550 грн за 4 ліртри, а по характеристикам теж саме що і Petro canada

В запасах ще 5 літрів Mobil 0w20 AFE лежить. Мабуть на зиму напою двигун ним.
Бентежить ціна і Одеса :)
Не буду обговорювати якісні характеристики цього масла, але ...
І виробник ніби існує і сайт вроді є: http://www.petro-canada.ca
Але ... Я витратив годину часу в пошуках цього масла на сайтах КАНАДИ і США. Результат 0.
Я не знайшов ЖОдного продавця цього масла ні в інтернет-магазинах Канади ні США.
Єдиний продавець цього масла на ebay.ca з ПОЛЬЩІ :) http://www.ebay.ca/itm/Premium-Quality- ... It&vxp=mtr
І ціна масла за 1 літру - 13.83 канадських долари (267 грн).

Проте Гугл видав сотні сайтів продавців цього масла в Україні і Росії. Трохи підозріло. Думаю що під брендом цього виробника продається якась підробка. У нас таких випадків валом.

І ще одна деталь. На банці цього масла, згідно штрих коду, виробником є саме Канада. Але в Канаді масла фасуються в квартах - Quart (0,946 літра), а не літрах :( . А на тому шо продається в Україні пише 1 л.

ZiC
Новичок
Новичок

Повідомлення ZiC » 08 травня 2017, 21:10

Я це масло нікому не нав'язую і тимпаче не продаю ;) Купую я його тут Згідно тестів ось тут, масло пристойне. Якщо глибш пошукати на тому форумі ще більше можна знайти тестів.
Воно не настільки популярне щоб його підроблювати на відміну від всяких мотюлів та мобілів та інших брендових масел. Хоча останнє мені до вподоби.

Після майже 90тис на мотюлі кришка горловини була темно-коричнева, наразі світло-коричнева. 125 тис Міняю через кожні 5 тис. Із брендових був тільки мобіл і залишки мотюля 1 раз. Далі адінол 1 раз і все решта це масло.

І зрештою, на колір та смак всі фломастери різні :)

VadimI
Участник
Участник
My car: Outback 2006, EJ253, MT
Меня зовут: Vadim

Повідомлення VadimI » 21 травня 2017, 07:53

Олесь писав:
ZiC писав: Я не знайшов ЖОдного продавця цього масла ні в інтернет-магазинах Канади ні США.
В звичайних магазинах Канади його теж нема.

Columb44
Новичок
Новичок
My car: Subaru
Меня зовут: Columb44

Повідомлення Columb44 » 23 травня 2017, 10:53

А у нас зато есть [icon_thumbup2

Shultz
Участник
Участник
My car: forester 2.0 AT 2006
Меня зовут: Олег

Повідомлення Shultz » 27 травня 2017, 23:40

ZiC писав: Після майже 90тис на мотюлі кришка горловини була темно-коричнева
Если движок в порядке, Мотюль настоящий и тот, который подходит Вашему двигателю - никаких проблем не будет - продукт отличный, и с хорошим запасом прочности *THUMBS UP* .

ZiC
Новичок
Новичок

Повідомлення ZiC » 30 травня 2017, 20:15

VadimI писав:
Олесь писав:
ZiC писав: Я не знайшов ЖОдного продавця цього масла ні в інтернет-магазинах Канади ні США.
В звичайних магазинах Канади його теж нема.
Я в Канаді не живу тому по магазинам не бігаю. В Україні той сайт (одеса)не єдиний ще є pkpua
Ну і на офіційному сайті їхня продукція є також. Вбити в пошук SUPREME SYNTHETIC 5W-20 (наразі це залито) і все знаходить. http://lubricants.petro-canada.com/en-u ... preme.aspx

Знову ж таки повторююсь, я не рекламую його і нікому не нав'язую його лити. Масло свої 5-6 тис ходить прекрасно. Нещодавно встановлював теплообмінник, зняв фільтр субаровський 130 фільтр, він на своїх 4,5 виглядав так начебто я вчора масло залив,чисто. В той самий час, аддінол (про котрий також мало хто чув) я на 4000 тис замінив на мотюль 0в20 фільтр був чорний всередині як і масло котре із нього трішки витекло.

Я міняю масло кожні 5-6 тис у купі із 95 енерджі (гбо ща не використовую часто не катаюсь, потреби силувати двигун газом не бачу 8-) ) все прекрасно працює. Із гнщодавно встановленим маслорадіатором планую проводити заміну через 7 тис.

Люди на оіл клабі хорошу роботу провели щодо аналізів масел. Є доречі і ще дешевші і типу непогані. Наприклад таке як SEVEN RED1 0W20, котре за 550 грн 4 л можна купити. Корея задється. Є феншуйні типу мобіла та шела. На зиму я заливаю мобіл 0в20 afe, на літо петру.
п.с.
Я також іноді використовую фільтр K&N hp1004 котрий також ніде у нас не продається, якщо слідувати вище логіки так його також можна піддати сумніву?

Наразі в мене дома вибір масел на всі смаки, мотюл 0в20 5л, 6 літрів мобіл та 7 літрів петри :)

STARpom
Понимающий
Понимающий
My car: S-Edition 2012
Меня зовут: Макс
Card Number: 275

Повідомлення STARpom » 08 червня 2017, 07:58

Я видел рекламу этого масла когда смотрел Indycar Indi 500. Там его одна из команд рекламировала. (Просто для информации)
Зображення

Відповісти

Повернутись до “Вопросы и ответы”