Газобалонное оборудование (техническая тема),ЧИТАТЬ 1-й пост

Дворники, шины-диски, сигнализации, коврики, брызговики и т.д.
valenai72
Новичок
Новичок
My car: forester 2.0X
Меня зовут: vlad
Card Number: 0

Re: Газобалонное оборудование

Повідомлення valenai72 » 30 травня 2016, 12:44

Dim писав:*WALL* *WALL* *WALL*
я с вас сичас уписяюсь
какой газ на опозитник
вы в своём уме
да ишо и на турбу?????? icon_russian_roulette icon_russian_roulette icon_russian_roulette icon_russian_roulette
эххххххххххххххххх

видать японцы дураки
ни одной заводской машинки на газе нивидив.
плохо смотрел,я жыву 14 лет в европе,видел тойоты,мазды,субару и т д на газу,субару би фуел с завода идут, icon_bog

Igor.
Советчик
Советчик
My car: 2,0i-S(CVT)-- FULL EUROPA и "зажигалка"
Меня зовут: Igor.
Card Number: 56

Re: Газобалонное оборудование (техническая тема),ЧИТАТЬ 1-й

Повідомлення Igor. » 30 травня 2016, 18:55

se83 писав:Споры не очем.
и я свои 326тык.на SH добавлю beach . icon_acute7 без ГБО.

Oleg B
Совет Клуба
Совет Клуба
My car: Forester 07 2.5T,6MT FSTI,APS FMIC,APS DR-55,Kelford 272
Меня зовут: Олег
Card Number: 55
Контактна інформація:

Re: Газобалонное оборудование

Повідомлення Oleg B » 31 травня 2016, 01:38

valenai72 писав:
Dim писав:*WALL* *WALL* *WALL*
я с вас сичас уписяюсь
какой газ на опозитник
вы в своём уме
да ишо и на турбу?????? icon_russian_roulette icon_russian_roulette icon_russian_roulette icon_russian_roulette
эххххххххххххххххх

видать японцы дураки
ни одной заводской машинки на газе нивидив.
плохо смотрел,я жыву 14 лет в европе,видел тойоты,мазды,субару и т д на газу,субару би фуел с завода идут, icon_bog
Нормально так ответил... Чётко. Как музчина. *THUMBS UP*
P.S. ...правда Вы ответили на сообщение 7+летней давности, но я Dim'y передам, что он "плохо смотрел" в 2009 году и теперь Вы нам всем всё пояснили про ГБО...

ZiC
Участник
Участник
My car: Forester 2.5 XS S12
Меня зовут: Іван

Повідомлення ZiC » 10 червня 2016, 09:08

Питання по ГБО. У самого гбо було на субіку той, що і досі в підписі. Регулював клапана кожні 30тищ і все було гуд. Продав на 150тищах іншій людині.
Наразі купив форь 2.5 XS 2011 року із движком fb25b. Машина агонь! На ньому вже було встановлено гбо (якесь дуже круте, вище середнього) Купував не тому що із гбо, а тому що хороша ціна була, в Києві і комплектація непогана + (2 комплкти резини дисках 17).
Попередній хозяїн проїхав на гбо 17 тищ є запис із моменту встановлення. Я зараз ізджу на бензі(беручи до уваги що вона їсть по мануалу і 92-й).
Але хотілось прояснити що і як по газу для цього двигла. Так би мовити тонкощі. Особливо регулювання клапанів, коли?
Порадники розділились щодо кілометражу по регулювання клапанів. На ній зовсім інший тип клапанів, не стакани (купив на ebay мануал на моделі із 2011-2014). Рокера із шайбами. Підбирати шайби потрібно.
Одні субаристи сказали що регулювати потрібно десь після 100тищ(на газу). Інші зовсім інше. Але схоже до першого.
Але я схиляюь думати що десь через 60-т буде оптімум. На стаканах саме такий кілометраж перед регулюванням.
Але от як виставляти циліндри у ВМТ із мануалу я не зрозумів. Можна зичайно через свічний колодязь вставити прут і визначити ВМТ. Але беручи до уваги брак місця, ця опція відпадає.
На 2004 було все просто, стрілка на зірці розпредвалу на 12-ту це 1-й, на 3-ри це 3-й, на 6-ту це 2-й і на 9-ту це 4-й.
Наскільки я зрозумів див. скан
Зображення
Коли ставиш мо міткам ти апріорі отримуєш 1-й циліндр. Наступний, 3-й, отримуєш шляхом прокрутки на 360 і т.д.
Хтось із подібним ребусом зіштовхувався визначення 1-3-2-4 циліндрів на цьому авто?

Pawkez
Совет Клуба
Совет Клуба
My car: Forester 2006 SG 2.0 AT
Меня зовут: Павел
Card Number: 279

Повідомлення Pawkez » 10 червня 2016, 13:58

ZiC писав: ...На 2004 було все просто, стрілка на зірці розпредвалу на 12-ту це 1-й, на 3-ри це 3-й, на 6-ту це 2-й і на 9-ту це 4-й.
Наскільки я зрозумів див. скан

Коли ставиш мо міткам ти апріорі отримуєш 1-й циліндр. Наступний, 3-й, отримуєш шляхом прокрутки на 360 і т.д.
Хтось із подібним ребусом зіштовхувався визначення 1-3-2-4 циліндрів на цьому авто?

Да какой ребус то?
Зображення

Чем меньше интервал - тем надежнее. Проверить и собрать не такая большая проблема.

А в чем проблема с ВМТ? В Вашем мануале написано: 1й в вмт станет тогда, когда совместятся метки и ! кулачки не будут нажимать на тарелки! А если какой-то прижат - прокрутить на 360.

А для проверки остальных их в ВМТ ставить не обязательно - достаточно видеть, что кулачки разошлись с толкателей и полностью их отжали (что и будет либо ВМТ, либо такт сжатия; что на проверку зазора клапанов не влияет в данном случае).

ZiC
Участник
Участник

Повідомлення ZiC » 10 червня 2016, 16:49

Дякую. Значить зрозумів правильно. Хотів прояснити для себе. Мда, на 2004 форі це було в рааази простіше.

По регулюванню клапанів на цих двигунах. Процедура така точно як і на стаканах через кожні 60тищ. На 100к їм пинда (буквально передаю слова).

Це на майбутнє, якщо вирішу їздити на газу...Якщо.

Delirium
Понимающий
Понимающий
My car: Был forester 2.0X tuned by Sasha_A80
Меня зовут: Александр

Повідомлення Delirium » 28 липня 2016, 12:04

На работе напрягают устанавливать ГБО на машину. Сопротивляюсь, как могу. Требуют офиц. док. что типа на опозит газ не ставят. Может у кого есть, помогите. icon_cry3
Зображення

speed-rs
Советчик
Советчик
My car: Subaru Impreza WRX Red Beast
Меня зовут: speed-rs
Card Number: 103
Контактна інформація:

Повідомлення speed-rs » 28 липня 2016, 13:47

Delirium писав:На работе напрягают устанавливать ГБО на машину. Сопротивляюсь, как могу. Требуют офиц. док. что типа на опозит газ не ставят. Может у кого есть, помогите. icon_cry3
А кто сказал что на опозит не устанавливается???
http://www.drive2.ru/r/subaru/1242319/
https://www.facebook.com/wrt13
Chayka-ring 2014 (шпилька): 1:31.7 Forester
Chayka-ring 2014 (мото): 1:27.0 Forester
Chayka-ring 2014 (шпилька): 1:26.65 Impreza WRX
Feo-ring 2016 : 29.88 Impreza WRX

ZiC
Участник
Участник

Повідомлення ZiC » 04 серпня 2016, 13:16

Delirium писав:На работе напрягают устанавливать ГБО на машину. Сопротивляюсь, как могу. Требуют офиц. док. что типа на опозит газ не ставят. Может у кого есть, помогите. icon_cry3
А чо так категорично? Деякі прямо як вогню бояться, аж смішно:). Важливо шоб не біднилась суміш, вчасно фільтри міняти. Ну настройочки не жаднічати перевіряти.
Якщо одновальні, там взагалі регулювання клапанів простяцке. Товариш, котрий сам гбо ставить, у нього аутбек 2008 року одновальний. Взагалі регулює клапани через 50 тищ (вчасно налаштовує все, не нехтує.)
Мій минулий форь був на газу пройшов під 80 тищ на газу. Три рази клапани регулював сам. Перший раз були піджати я просто завтикав і регулював їх десь після 40+ тищ. Потім коли шаманили із налаштуваннями після 30 тищ регулювання було сміхотворне. Зазори в принципі були в нормі нормі.
Нинішній форь взагалі вже купив із гбо довприсками всякими там.
Увесь "страх" більшості полягає в тому, що треба щось там регулювати. На стаканах морочитись треба як і нинішній двигун фб25 просто вимагають більшого часу щоб налаштувати. В основному більше часу уходить на чекання деталей ніж на розборку/зборку. (хоча із фб такого не скажеш морочитись там нормально)
І не тільки субари "не люблять" газ. Існють і інші моделі авто двигуни котрих капризні до газу чи не дуже дружать із ним.

torsin
Участник
Участник
My car: forester 2.0X
Меня зовут: Андрей

Повідомлення torsin » 28 вересня 2016, 23:08

Я уже сплю и вижу, как но мой форь встанет ГБО. Все друзья уже впихнули себе такое дело, а я думал, думал и все таки решился. Просто она реально помогает экономить на топливе. К стати уже давно перестал верить в тот миф, что из-за газа уменьшается ресурс мотора. Самое главное ставить хорошую установку и на нормальном сервисе, вот тут profigas.ua дабы получить гарантию и бесплатное обслуживание.

Відповісти

Повернутись до “Доп. Оборудование”